De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

TriumphVitesse MK II, 1969

Bouwjaar1969
Motor:Zes cilinder lijnmotor

Triumph Vitesse Mk II, jaar 1969. Kleur rood met een crème witte contraststreep op de flanken. Zwartleren interieur, zwart tapijt, beige mohair kap en een beige mohair tonneau-cover. De Triumph Vitesse is een zelden geziene zescilinder cabriolet die is gebaseerd op de Triumph Herald-serie. De auto is vormgegeven door de Italiaanse ontwerper Giovanni Michelotti. De gepresenteerde Triumph Vitesse is enkele jaren geleden in Nederland uitgebreid gerestaureerd, de auto verkeert in excellente staat en de auto rijdt voortreffelijk! Dit is een zeer zeldzaam links gestuurd exemplaar! De Triumph Vitesse is een compacte cabriolet die ruimte biedt aan vier personen. De auto is uitgerust met een geweldige 2-liter zescilindermotor gekoppeld aan een handgeschakelde vierversnellingsbak met overdrive. Verder is de auto voorzien van prachtige lichtmetalen Minilite-type wielen en een MotoLita sportstuur met een leren rand. Dit is een zeer begeerlijke Britse cabriolet waar het hele gezin van kan genieten!

Onze prijs € 18.500,-
Bouwjaar 1969

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Traditionele open huis dagen Altena

Op Donderdag 27 & Vrijdag 28 December bent u van harte welkom bij ons tijdens de traditionele open huis dagen. De showroom krijgt weer een metamorfose om u in ongedwongen sfeer te laten genieten van diverse prachtige blinkende klassiekers. Zeker de werkplaats is een kijkje waard. Er zijn verschillende auto's voor reparatie, restauratie en onderhoud. Tevens interessant zijn de prewars en klassieke rally auto's.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.