De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Rally Service

De preparatie van historische rallyauto’s neemt een steeds groter wordend deel van onze werkzaamheden in beslag. Prachtig werk dat we dan ook met vol enthousiasme doen, want hierbij kunnen we putten uit onze meer dan 30 jaar rallyervaring. Ervaring die niet alleen is opgedaan door het prepareren van auto’s maar vooral ook door het  zelf rijden van rally’s.

Voor al onze constructies van bijvoorbeeld rolkooien, carterbescherming en  speciale benzinetanks tot het volledig op maat maten van een nieuw elektrisch systeem geldt: alles is in de praktijk getest en ontwikkeld. Van onze deelname aan alle grote Nederlandse rallywedstrijden die op snelheid worden verreden tot aan de puur voor klassiekers georganiseerde slijtagewedstrijden zoals de Tulpenrally en Wintertrial, heeft in de loop der jaren zijn vruchten afgeworpen.

Ondersteuning tijdens de Rally

Ook zeer belangrijk zijn onze werkzaamheden als technische ondersteuning aan evenementen zoals bijvoorbeeld de Amsterdam-Beijing Rally, Himalaya Trial, Carrera Copacabana, Mille Miglia, Gran Premio Nuvolari en de jaarlijkse Winter Trial. Letterlijk wereldwijde routes waarbij mens en machine tot het uiterste worden gedreven. Bij de preparatie van een rallyauto wordt dan ook niets aan het toeval overgelaten en worden zaken als veiligheid en betrouwbaarheid in nauw overleg met de equipe besproken en toegepast. Het prepareren blijft overigens niet alleen beperkt tot Engelse auto’s. Merken als Alfa Romeo, Datsun, Mercedes, Porsche en Volvo zijn erg populair  onder de rallyrijders en de preparateurs van Altena Rally Service hebben de  expertise om ook deze merken, geheel volgens FIA voorschriften, te prepareren tot een heuse rallyklassieker.

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.