De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Verkoop

In een sfeervolle ambiance worden gemiddeld een 30 tal klassieke auto’s van uitstekende kwaliteit ten toongesteld. Ons verkoopteam heeft met zijn decennia ervaring een goede kijk op de (inter)nationale markt en kennis van zaken om u op de juiste wijze te adviseren. Hiervoor wordt uitgebreid de tijd genomen. Zes dagen per week en ruime openingstijden geven voldoende mogelijkheid u goed te kunnen oriënteren en een weloverwogen keuze te kunnen maken. Natuurlijk is na afspraak bezoek op andere dagen of tijdstippen ook mogelijk.

Een eerlijke en vakkundige voorlichting, duidelijke afspraken en het nakomen hiervan, zien wij als een tegenwoordig niet meer vaak voorkomende vanzelfsprekendheid. Voor ons houd de serviceverlening niet op na de aflevering van een auto: wij willen graag onze klantenkring nog meer uitbreiden en investeren graag om onze after sales te perfectioneren. Voor onze buitenlandse klanten is het nuttig te weten dat niet alleen de exportformaliteiten voor de auto van keuze wordt  verzorgt, maar ook zaken als transport. Ook kunnen we, stel de auto gaat naar Duitsland, zorgen dat de auto voldoet aan de Tüv keuring en de “Abnahme” zelf ook verzorgen. Zo worden alle zorgen uit handen genomen.

Zoekopdracht:
Wanneer u specifieke wensen heeft of een speciaal type auto zoekt, zijn wij graag bereid hiernaar op zoek gaan. Dit kan in Nederland zijn, maar veelal gaan we over de landgrenzen. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt , kunnen we ons letterlijk wereldwijde netwerk aanspreken en de gewenste auto leveren. Na eventuele aankoop alle formaliteiten, transport en het verkrijgen van een Nederlands kenteken verzorgen, is een vanzelfsprekendheid.

 

 

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.