De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Talbot LagoT 23 Cabriolet, 1938

Verkocht
Bouwjaar1938
Motor:Zes cylinder lijnmotor
Cylinderinhoud:4082 cc
Vermogen:115 pk.
Versnellingbak:4, handgeschakeld
Gewicht:1680 kg.

Talbot Lago T23 cabriolet, jaar 1938. Carrosserie ontwerp in de stijl van Figoni et Falaschi en gebouwd door Talbot Lago. Kleur lichtblauw boven donkerblauw, donker rood lederen interieur en een donkerblauwe cabriolet kap. Deze zeer mooie en schaarse Talbot Lago T23 werd frame off gerestaureerd door een specialist over een periode van twintig jaar. Het werk werd zeer professioneel uitgevoerd en met een scherp oog voor detail en originaliteit. Deze fijne automobiel verkeert in sublieme staat!
Zeer waarschijnlijk werd deze auto nieuw geleverd aan de bekendheid Franse Grand Prix-coureur Louis Rosier in het jaar 1938.
De auto is geregistreerd in Nederland. Deze Talbot Lago T23 is een zeer luxe en krachtige vooroorlogse auto. De T23 maakt deel uit van hetzelfde niveau auto’s als de prachtige vooroorlogse Delage’s en Delahaye’s.
Deze auto won de Eerste prijs in de klasse ‘vooroorlogse cabrio’ op het Concours d’Elegance het Loo 2010!

Onze prijs Verkocht
Bouwjaar 1938

Blog

Traditionele open huis dagen Altena

Op Donderdag 27 & Vrijdag 28 December bent u van harte welkom bij ons tijdens de traditionele open huis dagen. De showroom krijgt weer een metamorfose om u in ongedwongen sfeer te laten genieten van diverse prachtige blinkende klassiekers. Zeker de werkplaats is een kijkje waard. Er zijn verschillende auto's voor reparatie, restauratie en onderhoud. Tevens interessant zijn de prewars en klassieke rally auto's.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.