De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

MGB Roadster, 1974

Bouwjaar1974
Motor: Vier cilinder motor

MG MGB roadster, jaar 1974. Chassisnummer GHN5UE35304XX, Motornummer 18G-RWE-H4271X, carrosserienummer 10364X. Kleur donkergroen gecombineerd met een zwart kunstleren interieur en zwart tapijt. Zwarte vinyl soft-top, hood-cover en tonneau-cover. Deze prachtige MGB roadster werd nieuw verkocht in Californië USA. In het jaar 2001 werd de auto in Nederland geïmporteerd. Na aankomst in Nederland is de auto uitgebreid gerestaureerd. Een fotoverslag van de restauratie is aanwezig. Deze MGB is aangekocht door de laatste eigenaar in het jaar 2008, vanaf dat moment heeft Altena Classic Service de auto onderhouden. Alle servicefacturen zijn aanwezig. Deze voortreffelijke MGB roadster verkeert in zeer goede conditie! De carrosserie vertoont een perfecte passing van het plaatwerk, het originele interieur verkeert in in uitstekende staat, en de auto rijdt heerlijk! Deze MGB is uitgerust met de originele ‘Rostyle’ stalen wielen, een MotoLita sportstuur met houten rand, een roestvrijstalen kofferrek, een oliekoeler en 123 elektronische ontsteking. Dit is een prachtig en zeer goed exemplaar, klaar voor elk avontuur in handen van een nieuwe eigenaar!

Onze prijs € 17.500,-
Bouwjaar 1974

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Via Flaminia Classic & Trails Of Afrika 2020

* Via Flaminia Classic   Wij houden van Italië, en wij houden van klassieke auto's. Daarom zijn wij in 2005 gestart met het organiseren van oldtimerrally's. En vanaf dat moment zijn wij elk jaar naar Italië geweest, het land en de mensen van wie we zoveel houden.   In september gaan wij naar de streek, die zo beroemd is vanwege de Mille Miglia; Midden-Italië. De rally start in de buurt van Siena en wij steken de Apennijnen meerdere keren over om te eindigen in de buurt van Rome.   Wij verblijven veelal in historische dorpen en kastelen. Het rally werk is niet al te serieus. Het gaat om het genieten van het mooie dat het leven in Italië te bieden heeft.   Indien u dit wenst, brengen wij uw auto per vrachtwagen naar het dichtstbijzijnde vliegveld. Kijk hier voor meer informatie. ............................................................................................................................................................................................................................................................................................   *The Trials of Afrika   Een rally speciaal voor vooroorlogse auto's door zuidelijk Afrika. We rijden over de mooiste wegen van de Westkaap; een aantal echt geweldige bergpassen voordat wij aankomen bij de weelderige en beroemde wijngebieden. Rijdend naar Namibië wordt het landschap steeds meer dor en uiteindelijk wordt het spectaculair, een geheel andere wereld. We laten onze auto's achter in Walvis Bay en vliegen naar Botswana voor enkele dagen safari. De finish is in het Royal Livingstone Hotel met uitzicht over de Victoria Watervallen. Klik hier voor meer informatie.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.