De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Mercedes 190 SL, 1962

Bouwjaar1962
Motor: Vier cilinder motor

Mercedes-Benz 190 SL, jaar 1962. Chassisnummer 1210401001809X, motornummer 1219211001818X, carrosserienummer 121040100139X. Kleur blauw metallic (kleurnummer 396) gecombineerd met een roodlederen interieur en rood tapijt. Zwarte mohair (Sonnenland) soft-top, rode lederen kapafdekking en originele hard-top in carrosseriekleur! Deze fantastische Mercedes 190 SL werd in 1998 in Nederland geïmporteerd. Circa tien jaar geleden werd de auto uitgebreid naar concoursstaat gerestaureerd. De carrosserie werd perfect gerestaureerd met een perfecte passing van de plaatdelen en een uitstekend verfsysteem (alle originele puntlassen nog zichtbaar). Alle mechanische onderdelen zijn gereviseerd (inclusief de dashboardmeters), het chroom is vernieuwd en er is een nieuwe kabelboom aangebracht. Deze prachtige Mercedes 190 SL verkeert in sublieme topconditie en de auto rijdt perfect! De laatste jaren is de auto in onderhoud geweest bij Altena Classic Service; De 190 SL is volledig up-to-date. Deze prachtige Mercedes-Benz 190 SL toont alle originele details. Dit omvat een optionele 3e zit achter de passagiersstoel en de correcte Becker Mexico autoradio. Een topklasse 190SL!

Onze prijs € 134.500,-
Bouwjaar 1962

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Via Flaminia Classic & Trails Of Afrika 2020

* Via Flaminia Classic   Wij houden van Italië, en wij houden van klassieke auto's. Daarom zijn wij in 2005 gestart met het organiseren van oldtimerrally's. En vanaf dat moment zijn wij elk jaar naar Italië geweest, het land en de mensen van wie we zoveel houden.   In september gaan wij naar de streek, die zo beroemd is vanwege de Mille Miglia; Midden-Italië. De rally start in de buurt van Siena en wij steken de Apennijnen meerdere keren over om te eindigen in de buurt van Rome.   Wij verblijven veelal in historische dorpen en kastelen. Het rally werk is niet al te serieus. Het gaat om het genieten van het mooie dat het leven in Italië te bieden heeft.   Indien u dit wenst, brengen wij uw auto per vrachtwagen naar het dichtstbijzijnde vliegveld. Kijk hier voor meer informatie. ............................................................................................................................................................................................................................................................................................   *The Trials of Afrika   Een rally speciaal voor vooroorlogse auto's door zuidelijk Afrika. We rijden over de mooiste wegen van de Westkaap; een aantal echt geweldige bergpassen voordat wij aankomen bij de weelderige en beroemde wijngebieden. Rijdend naar Namibië wordt het landschap steeds meer dor en uiteindelijk wordt het spectaculair, een geheel andere wereld. We laten onze auto's achter in Walvis Bay en vliegen naar Botswana voor enkele dagen safari. De finish is in het Royal Livingstone Hotel met uitzicht over de Victoria Watervallen. Klik hier voor meer informatie.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.