De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

JaguarXJS 3.6 Litre, 1987

Bouwjaar1987
Motor:Zes cilinder lijnmotor

Jaguar XJ-S 3.6 Litre coupé, jaar 1987. Chassisnummer SAJJNAEC4CA1419XX, ‘matching numbers and colours’. Kleur Sage Green gecombineerd met een beige leren interieur en bruin tapijt. Deze fantastische Jaguar XJ-S Coupé is een heel bijzondere vondst … De auto is afkomstig van de eerste Nederlandse eigenaar die de Jaguar in 1987 aankocht bij Hessing in de Bilt. Een echte Jaguar-liefhebber die deze ‘tijdmachine’ echt heeft gekoesterd! De auto is volledig origineel en in sublieme topstaat! Het interieur is als nieuw en het lakwerk is volledig origineel! Vanaf nieuw heeft de auto 125.000 kilometer gereden. De volledige servicegeschiedenis is bekend en gedocumenteerd. Het onderhoudsboekje is compleet tot de laatste onderhoudsbeurt bij 110.000 km. Deze begeerlijke Jaguar XJ-S wordt aangedreven door de prachtige 3.6 liter Jaguar zescilinder-lijnmotor, een soepele en krachtige motor met een vrij economisch brandstofverbruik. De auto wordt geleverd met alle originele boeken en papieren, de originele gereedschap-set, paraplu, Jaguar-tas en een Haynes-werkplaatsboek. Dit is een geweldige en super originele Jaguar XJ-S Coupé; het zal zeer moeilijk zijn een beter en fraaier exemplaar te vinden!

Onze prijs € 29.500,-
Bouwjaar 1987

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Traditionele open huis dagen Altena

Op Donderdag 27 & Vrijdag 28 December bent u van harte welkom bij ons tijdens de traditionele open huis dagen. De showroom krijgt weer een metamorfose om u in ongedwongen sfeer te laten genieten van diverse prachtige blinkende klassiekers. Zeker de werkplaats is een kijkje waard. Er zijn verschillende auto's voor reparatie, restauratie en onderhoud. Tevens interessant zijn de prewars en klassieke rally auto's.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.