De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Bentley Speed 8 ' Le Mans' 1947

Bouwjaar1947
Motor: 8 Cilinder in lijn

Bentley Speed 8 ‘Le Mans’ Open Tourer, chassis 1947. Chassisnummer B247XX, motornummer B80 132XX. Kleur donker British Racing Green gecombineerd met een ‘Lincoln Green’ lederen interieur en groen wollen tapijt. Zwarte mohair kap, kap-afdekking en tonneau-cover. Deze prachtige en indrukwekkende Bentley Speed 8 ‘Le Mans’ werd in 2005 gebouwd door het gerenommeerde bedrijf van Racing Green Engineering in het Verenigd Koninkrijk. Dit is een Bentley-special van topklasse op basis van een Bentley Mk VI-chassis en aangedreven door een indrukwekkende Bentley B80 achtcilinder lijnmotor voorzien van vier S.U.-carburateurs. De kracht wordt via een handgeschakelde 4-versnellingsbak met overdrive op de achterwielen overgebracht. Deze geweldige automobiel verkeert in uitstekende topconditie met slechts de geringste gebruikssporen. De auto heeft slechts 8400 mijl gereden sinds de bouw voltooid werd in 2005. (Service) historie is aanwezig. Deze op Bentley Mk VI gebaseerde Bentley Speed 8 gebouwd door Racing Green Engineering is een genot om te rijden; de grote auto schakelt, remt en stuurt licht en gemakkelijk; U zult verrast zijn! Deze machtige Bentley biedt een heel speciale ‘pre-war’ rijervaring. Altena Classic Service is de officiële Nederlandse servicepartner voor Racing Green Engineering; wij bieden alle service en zorg voor uw auto volgens de hoogste Racing Green Engineering-normen. Dit is een zeldzame kans om een als nieuwe Bentley Speed 8 ‘Le Mans’ te kopen, gebouwd door Racing Green Engineering. Deze prachtige Bentley is klaar voor elk avontuur in handen van een nieuwe eigenaar!

Onze prijs € 295.000,-
Bouwjaar 1947

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Via Flaminia Classic & Trails Of Afrika 2020

* Via Flaminia Classic   Wij houden van Italië, en wij houden van klassieke auto's. Daarom zijn wij in 2005 gestart met het organiseren van oldtimerrally's. En vanaf dat moment zijn wij elk jaar naar Italië geweest, het land en de mensen van wie we zoveel houden.   In september gaan wij naar de streek, die zo beroemd is vanwege de Mille Miglia; Midden-Italië. De rally start in de buurt van Siena en wij steken de Apennijnen meerdere keren over om te eindigen in de buurt van Rome.   Wij verblijven veelal in historische dorpen en kastelen. Het rally werk is niet al te serieus. Het gaat om het genieten van het mooie dat het leven in Italië te bieden heeft.   Indien u dit wenst, brengen wij uw auto per vrachtwagen naar het dichtstbijzijnde vliegveld. Kijk hier voor meer informatie. ............................................................................................................................................................................................................................................................................................   *The Trials of Afrika   Een rally speciaal voor vooroorlogse auto's door zuidelijk Afrika. We rijden over de mooiste wegen van de Westkaap; een aantal echt geweldige bergpassen voordat wij aankomen bij de weelderige en beroemde wijngebieden. Rijdend naar Namibië wordt het landschap steeds meer dor en uiteindelijk wordt het spectaculair, een geheel andere wereld. We laten onze auto's achter in Walvis Bay en vliegen naar Botswana voor enkele dagen safari. De finish is in het Royal Livingstone Hotel met uitzicht over de Victoria Watervallen. Klik hier voor meer informatie.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.