De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Datsun240Z - Rally, 1971

Verkocht
Bouwjaar1971
Motor:6 cylinder lijnmotor
Versnellingsbak:5-versnellingsbak
Gewicht:1044 kg

Zeer snelle Datsun 240Z. Nieuw door ons gebouwd in 2010 vanaf zeer harde en kale carrosserie. Alle documentatie fotoreportage en specificaties van chassisnummer HLS30-20120 zijn aanwezig .

Een korte samenvatting wat er is gedaan: gelaste rolkooi, 6-cilinder motor met speciale 5-versnellingsbak met korte overbrengingen, sperdifferentieel, aangepast elektrisch systeem, 100 liter aluminium brandstoftank, speciaal RVS uitlaatsysteem, grote remmen voor en achter met 4-zuiger remklauwen, speciale handgemaakte en aangepaste KONI schokdempers, elektrische stuurbekrachtiging, speciale comfortstoelen, enz., enz

Kosten noch moeite zijn gespaard om een absolute topauto te verkrijgen! Het is een bijzondere gelegenheid om een Datsun 240Z met deze specificaties te bemachtigen, maar vooral omdat de auto in een topconditie verkeert! Het is echt instappen en deelnemen aan de mooiste rally’s! Vergeet vooral niet dat er diverse rallyauto’s worden aangeboden die het woord “rally” niet waardig zijn. Dit is een heel ander verhaal: onze meer dan 30-jarige rallyervaring en kennis is in deze Datsun 240Z gestopt, waarbij kosten noch moeite gespaard zijn, alleen het beste was goed genoeg. Is dit ook uw filosofie en weet u kwaliteit op waarde te schatten? Dan moet deze als een van de mooiste en super geprepareerde auto voor de historische rallysport in aanmerking kunnen komen! Natuurlijk wordt de auto geleverd inclusief een uitgebreide documentatie, fotoreportage en FIVA Card.

Onze prijs on request
Bouwjaar 1971
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.