De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Werkplaatsen

In tegenstelling tot veel in klassieke auto’s gespecialiseerde bedrijven, beschikken wij over eigen en goed geoutilleerde werkplaatsen. Hier werken zeer ervaren, vakkundige en gedreven monteurs aan uw auto. Veelal met hun eigen specialisme. Van pre-war tot en met youngtimers: elke auto die binnen ons genre valt nemen wij graag onder handen. Dit kan zijn voor jaarlijks onderhoud, aankoop- en apk keuringen en alle voorkomende reparaties. Ook in stijl uitgevoerde modificaties en up-grades behoren tot ons dagelijks werk. Alle  werkzaamheden worden uitgevoerd in nauw overleg met de eigenaar van de auto en volgens passende begrotingen.

 

De onlangs uitgebreide werkplaatsen zijn optimaal ingedeeld waarbij de preparatie voor historische rallyauto’s een aparte afdeling inneemt. Voor onze verkoopafdeling is het ook een groot pluspunt om een technische afdeling in huis te hebben zodat nauwlettend in de gaten kan worden gehouden of de verkochte auto geheel volgens afspraak afleveringsklaar wordt gemaakt. Korte lijnen, overzicht en betrokkenheid vergroten hierbij de kwaliteit van het te leveren werk.

Blog

Traditionele open huis dagen Altena

Op Donderdag 27 & Vrijdag 28 December bent u van harte welkom bij ons tijdens de traditionele open huis dagen. De showroom krijgt weer een metamorfose om u in ongedwongen sfeer te laten genieten van diverse prachtige blinkende klassiekers. Zeker de werkplaats is een kijkje waard. Er zijn verschillende auto's voor reparatie, restauratie en onderhoud. Tevens interessant zijn de prewars en klassieke rally auto's.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.