De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Werkplaatsen

In tegenstelling tot veel in klassieke auto’s gespecialiseerde bedrijven, beschikken wij over eigen en goed geoutilleerde werkplaatsen. Hier werken zeer ervaren, vakkundige en gedreven monteurs aan uw auto. Veelal met hun eigen specialisme. Van pre-war tot en met youngtimers: elke auto die binnen ons genre valt nemen wij graag onder handen. Dit kan zijn voor jaarlijks onderhoud, aankoop- en apk keuringen en alle voorkomende reparaties. Ook in stijl uitgevoerde modificaties en up-grades behoren tot ons dagelijks werk. Alle  werkzaamheden worden uitgevoerd in nauw overleg met de eigenaar van de auto en volgens passende begrotingen.

 

De onlangs uitgebreide werkplaatsen zijn optimaal ingedeeld waarbij de preparatie voor historische rallyauto’s een aparte afdeling inneemt. Voor onze verkoopafdeling is het ook een groot pluspunt om een technische afdeling in huis te hebben zodat nauwlettend in de gaten kan worden gehouden of de verkochte auto geheel volgens afspraak afleveringsklaar wordt gemaakt. Korte lijnen, overzicht en betrokkenheid vergroten hierbij de kwaliteit van het te leveren werk.

Blog

Via Flaminia Classic & Trails Of Afrika 2020

* Via Flaminia Classic   Wij houden van Italië, en wij houden van klassieke auto's. Daarom zijn wij in 2005 gestart met het organiseren van oldtimerrally's. En vanaf dat moment zijn wij elk jaar naar Italië geweest, het land en de mensen van wie we zoveel houden.   In september gaan wij naar de streek, die zo beroemd is vanwege de Mille Miglia; Midden-Italië. De rally start in de buurt van Siena en wij steken de Apennijnen meerdere keren over om te eindigen in de buurt van Rome.   Wij verblijven veelal in historische dorpen en kastelen. Het rally werk is niet al te serieus. Het gaat om het genieten van het mooie dat het leven in Italië te bieden heeft.   Indien u dit wenst, brengen wij uw auto per vrachtwagen naar het dichtstbijzijnde vliegveld. Kijk hier voor meer informatie. ............................................................................................................................................................................................................................................................................................   *The Trials of Afrika   Een rally speciaal voor vooroorlogse auto's door zuidelijk Afrika. We rijden over de mooiste wegen van de Westkaap; een aantal echt geweldige bergpassen voordat wij aankomen bij de weelderige en beroemde wijngebieden. Rijdend naar Namibië wordt het landschap steeds meer dor en uiteindelijk wordt het spectaculair, een geheel andere wereld. We laten onze auto's achter in Walvis Bay en vliegen naar Botswana voor enkele dagen safari. De finish is in het Royal Livingstone Hotel met uitzicht over de Victoria Watervallen. Klik hier voor meer informatie.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.