De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Verkoop

In een sfeervolle ambiance worden gemiddeld een 30 tal klassieke auto’s van uitstekende kwaliteit ten toongesteld. Ons verkoopteam heeft met zijn decennia ervaring een goede kijk op de (inter)nationale markt en kennis van zaken om u op de juiste wijze te adviseren. Hiervoor wordt uitgebreid de tijd genomen. Zes dagen per week en ruime openingstijden geven voldoende mogelijkheid u goed te kunnen oriënteren en een weloverwogen keuze te kunnen maken. Natuurlijk is na afspraak bezoek op andere dagen of tijdstippen ook mogelijk.

Een eerlijke en vakkundige voorlichting, duidelijke afspraken en het nakomen hiervan, zien wij als een tegenwoordig niet meer vaak voorkomende vanzelfsprekendheid. Voor ons houd de serviceverlening niet op na de aflevering van een auto: wij willen graag onze klantenkring nog meer uitbreiden en investeren graag om onze after sales te perfectioneren. Voor onze buitenlandse klanten is het nuttig te weten dat niet alleen de exportformaliteiten voor de auto van keuze wordt  verzorgt, maar ook zaken als transport. Ook kunnen we, stel de auto gaat naar Duitsland, zorgen dat de auto voldoet aan de Tüv keuring en de “Abnahme” zelf ook verzorgen. Zo worden alle zorgen uit handen genomen.

Zoekopdracht:
Wanneer u specifieke wensen heeft of een speciaal type auto zoekt, zijn wij graag bereid hiernaar op zoek gaan. Dit kan in Nederland zijn, maar veelal gaan we over de landgrenzen. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt , kunnen we ons letterlijk wereldwijde netwerk aanspreken en de gewenste auto leveren. Na eventuele aankoop alle formaliteiten, transport en het verkrijgen van een Nederlands kenteken verzorgen, is een vanzelfsprekendheid.

 

 

Blog

Via Flaminia Classic & Trails Of Afrika 2020

* Via Flaminia Classic   Wij houden van Italië, en wij houden van klassieke auto's. Daarom zijn wij in 2005 gestart met het organiseren van oldtimerrally's. En vanaf dat moment zijn wij elk jaar naar Italië geweest, het land en de mensen van wie we zoveel houden.   In september gaan wij naar de streek, die zo beroemd is vanwege de Mille Miglia; Midden-Italië. De rally start in de buurt van Siena en wij steken de Apennijnen meerdere keren over om te eindigen in de buurt van Rome.   Wij verblijven veelal in historische dorpen en kastelen. Het rally werk is niet al te serieus. Het gaat om het genieten van het mooie dat het leven in Italië te bieden heeft.   Indien u dit wenst, brengen wij uw auto per vrachtwagen naar het dichtstbijzijnde vliegveld. Kijk hier voor meer informatie. ............................................................................................................................................................................................................................................................................................   *The Trials of Afrika   Een rally speciaal voor vooroorlogse auto's door zuidelijk Afrika. We rijden over de mooiste wegen van de Westkaap; een aantal echt geweldige bergpassen voordat wij aankomen bij de weelderige en beroemde wijngebieden. Rijdend naar Namibië wordt het landschap steeds meer dor en uiteindelijk wordt het spectaculair, een geheel andere wereld. We laten onze auto's achter in Walvis Bay en vliegen naar Botswana voor enkele dagen safari. De finish is in het Royal Livingstone Hotel met uitzicht over de Victoria Watervallen. Klik hier voor meer informatie.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.