De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Rally Service

De preparatie van historische rallyauto’s neemt een steeds groter wordend deel van onze werkzaamheden in beslag. Prachtig werk dat we dan ook met vol enthousiasme doen, want hierbij kunnen we putten uit onze meer dan 30 jaar rallyervaring. Ervaring die niet alleen is opgedaan door het prepareren van auto’s maar vooral ook door het  zelf rijden van rally’s.

Voor al onze constructies van bijvoorbeeld rolkooien, carterbescherming en  speciale benzinetanks tot het volledig op maat maten van een nieuw elektrisch systeem geldt: alles is in de praktijk getest en ontwikkeld. Van onze deelname aan alle grote Nederlandse rallywedstrijden die op snelheid worden verreden tot aan de puur voor klassiekers georganiseerde slijtagewedstrijden zoals de Tulpenrally en Wintertrial, heeft in de loop der jaren zijn vruchten afgeworpen.

Ondersteuning tijdens de Rally

Ook zeer belangrijk zijn onze werkzaamheden als technische ondersteuning aan evenementen zoals bijvoorbeeld de Amsterdam-Beijing Rally, Himalaya Trial, Carrera Copacabana, Mille Miglia, Gran Premio Nuvolari en de jaarlijkse Winter Trial. Letterlijk wereldwijde routes waarbij mens en machine tot het uiterste worden gedreven. Bij de preparatie van een rallyauto wordt dan ook niets aan het toeval overgelaten en worden zaken als veiligheid en betrouwbaarheid in nauw overleg met de equipe besproken en toegepast. Het prepareren blijft overigens niet alleen beperkt tot Engelse auto’s. Merken als Alfa Romeo, Datsun, Mercedes, Porsche en Volvo zijn erg populair  onder de rallyrijders en de preparateurs van Altena Rally Service hebben de  expertise om ook deze merken, geheel volgens FIA voorschriften, te prepareren tot een heuse rallyklassieker.

Blog

Via Flaminia Classic & Trails Of Afrika 2020

* Via Flaminia Classic   Wij houden van Italië, en wij houden van klassieke auto's. Daarom zijn wij in 2005 gestart met het organiseren van oldtimerrally's. En vanaf dat moment zijn wij elk jaar naar Italië geweest, het land en de mensen van wie we zoveel houden.   In september gaan wij naar de streek, die zo beroemd is vanwege de Mille Miglia; Midden-Italië. De rally start in de buurt van Siena en wij steken de Apennijnen meerdere keren over om te eindigen in de buurt van Rome.   Wij verblijven veelal in historische dorpen en kastelen. Het rally werk is niet al te serieus. Het gaat om het genieten van het mooie dat het leven in Italië te bieden heeft.   Indien u dit wenst, brengen wij uw auto per vrachtwagen naar het dichtstbijzijnde vliegveld. Kijk hier voor meer informatie. ............................................................................................................................................................................................................................................................................................   *The Trials of Afrika   Een rally speciaal voor vooroorlogse auto's door zuidelijk Afrika. We rijden over de mooiste wegen van de Westkaap; een aantal echt geweldige bergpassen voordat wij aankomen bij de weelderige en beroemde wijngebieden. Rijdend naar Namibië wordt het landschap steeds meer dor en uiteindelijk wordt het spectaculair, een geheel andere wereld. We laten onze auto's achter in Walvis Bay en vliegen naar Botswana voor enkele dagen safari. De finish is in het Royal Livingstone Hotel met uitzicht over de Victoria Watervallen. Klik hier voor meer informatie.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.