De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

WolseleyHornet Special, 1935

Bouwjaar1935
Motor:Zes cilinder lijnmotor

Wolseley Hornet ‘Daytona’ Special, jaar 1935. Chassisnummer 203602. Kleur crème wit (Oud Engels wit) gecombineerd met een roodleren interieur en rood tapijt. Zwarte mohair kap. Deze prachtige Wolseley Hornet begon het leven als gesloten saloon; in het jaar 2009 werd de auto uitgebreid gerestaureerd in Duitsland door een merk-pecialist. Tijdens de restauratie werd de saloon-carrosserie vervangen door een oude ‘Daytona’ carrosserie vant Eustace Watkins (Londen, Verenigd Koninkrijk) die ook volledig werd gerestaureerd. De Hornet wordt aangedreven door de originele (gereviseerde) en zeer soepel lopende originele 1271 cc-zescilinder lijnmotor, gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak met vier versnellingen. Deze prachtige special verkeert in sublieme topstaat en de auto geeft je de speciale vooroorlogse rijervaring in overvloed! De voorruit kan worden neergeklapt, iets wat eigenaren in de jaren 1930 regelmatig deden voor een paar rondjes op het beroemde Brooklands-circuit in Engeland. Dit is een zeldzame zescilinder Wolseley Hornet en een subliem gebouwde special!

Onze prijs € 47.500,-
Bouwjaar 1935

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Traditionele open huis dagen Altena

Op Donderdag 27 & Vrijdag 28 December bent u van harte welkom bij ons tijdens de traditionele open huis dagen. De showroom krijgt weer een metamorfose om u in ongedwongen sfeer te laten genieten van diverse prachtige blinkende klassiekers. Zeker de werkplaats is een kijkje waard. Er zijn verschillende auto's voor reparatie, restauratie en onderhoud. Tevens interessant zijn de prewars en klassieke rally auto's.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.