De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Volvo PV 544 Rally, 1960

Bouwjaar1960
Motor: Vier cilinder motor

Volvo PV 544 rallyauto, jaar 1960. Chassisnummer 318292, motornummer 0025303. Kleur crème wit gecombineerd met een zwart/ cognackleurig rally interieur. Deze Volvo PV544 werd in 1996 in Nederland geïmporteerd. In 2003 werd de auto volledig gerestaureerd, gereviseerd en geprepareerd voor deelname aan de Amsterdam – Beijing Rally 2006. De restauratie en de rallypreparatie werden op het hoogst mogelijke niveau van perfectie uitgevoerd. Kosten noch moeite werden gespaard en het werk werd gedaan door een gerenommeerd gespecialiseerd bedrijf. Nu, meer dan tien jaar later, is de auto nog steeds van binnen en van buiten in excellente conditie. Sinds de Amsterdam – Beijing rally heeft de eigenaar regelmatig deelgenomen aan andere historische rallyevenementen. Door de jaren heen werd de auto perfect en professioneel onderhouden en up-to-date gehouden. Deze robuuste Volvo PV544 beschikt over een Volvo B20 viercilindermotor met dubbele S.U. carburateurs, een handgeschakelde vierversnellingsbak met overdrive, Minilite lichtmetalen wielen, een Webasto schuif / vouwdak, een Simons sportuitlaat, een aluminium benzinetank, een Sparco sportstuurwiel, een volledige rolkooi, 4-punts veiligheidsgordels, VDO-dashboardmeters, een speciale elektrische kabelboom, Cibië oscar vérstralers aan de voorzijde, twee breedstralende achteruitrijlampen, twee reservewielen, speciale lederen stoelen en een originele Volvo ‘Sunvisor’. Verder zijn alle rallyinstrumenten die u op de foto’s ziet inbegrepen. Deze Volvo is een TOP rallyauto en wordt compleet geleverd met een FIVA-identiteitskaart. Deze prachtige rallyauto is klaar voor elk nieuw avontuur!

Onze prijs € 49.500,-
Bouwjaar 1960

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Interclassics Maastricht 2020

Zoals u van ons gewent bent starten wij het jaar met de beurs Interclassics in Maastricht. U kunt ons vinden in de Noordhal pal voor de hoofdingang! Wij heten u van harte welkom bij ons op de stand!  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.