De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Volvo P1800 Jensen, 1962

Bouwjaar1962
Motor: Vier cilinder motor

Volvo P1800 ‘Jensen’, jaar 1962. Chassisnummer P18395VA428X, motornummer B181X. Kleur rood gecombineerd met een beige stof/ vinyl interieur en lichtgrijs tapijt. Dit is een zeldzame en gewilde Volvo P1800 met een carrosserie gebouwd door Jensen in Groot-Brittannië. Slechts 6000 van deze vroege P1800’s zijn er gebouwd. De vroege P1800’s zijn voorzien van de opmerkelijke ‘koehoorn’ bumpers. Deze zeer stijlvolle auto toont prachtige details rondom; de prachtige chromen strips aan de zijkanten, de staartvinnen, het fantastische dashboard en de geweldige originele wieldoppen. De viercilinder-lijnmotor drijft de achterwielen aan via een handgeschakelde vierversnellingsbak met overdrive. Deze Volvo P1800 ‘Jensen’ is grotendeels origineel en in het verleden gerenoveerd. De auto kreeg een nieuwe laklaag en het tapijt werd vernieuwd. De motor is gereviseerd, een duidelijke factuur van de revisie is aanwezig. De auto verkeert in zeer goede staat met lichte sporen van gebruik en ouderdom, vooral aan de chroom bumpers. Deze mooie en zeer zeldzame Volvo P1800 ‘Jensen’ wordt geleverd met een originele verkoopbrochure.

Onze prijs € 32.500,-
Bouwjaar 1962

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Via Flaminia Classic & Trails Of Afrika 2020

* Via Flaminia Classic   Wij houden van Italië, en wij houden van klassieke auto's. Daarom zijn wij in 2005 gestart met het organiseren van oldtimerrally's. En vanaf dat moment zijn wij elk jaar naar Italië geweest, het land en de mensen van wie we zoveel houden.   In september gaan wij naar de streek, die zo beroemd is vanwege de Mille Miglia; Midden-Italië. De rally start in de buurt van Siena en wij steken de Apennijnen meerdere keren over om te eindigen in de buurt van Rome.   Wij verblijven veelal in historische dorpen en kastelen. Het rally werk is niet al te serieus. Het gaat om het genieten van het mooie dat het leven in Italië te bieden heeft.   Indien u dit wenst, brengen wij uw auto per vrachtwagen naar het dichtstbijzijnde vliegveld. Kijk hier voor meer informatie. ............................................................................................................................................................................................................................................................................................   *The Trials of Afrika   Een rally speciaal voor vooroorlogse auto's door zuidelijk Afrika. We rijden over de mooiste wegen van de Westkaap; een aantal echt geweldige bergpassen voordat wij aankomen bij de weelderige en beroemde wijngebieden. Rijdend naar Namibië wordt het landschap steeds meer dor en uiteindelijk wordt het spectaculair, een geheel andere wereld. We laten onze auto's achter in Walvis Bay en vliegen naar Botswana voor enkele dagen safari. De finish is in het Royal Livingstone Hotel met uitzicht over de Victoria Watervallen. Klik hier voor meer informatie.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.