De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Volkswagen Golf 1 GTI, 1979

Bouwjaar1979
Motor: Vier cilinder motor

Volkswagen Golf GTI, jaar 1979. Chassisnummer 179352512X, motornummer EG 14131X. Motortype 17 EG1. Kleur zilver metallic gecombineerd met een zwart stoffen interieur. De stoelen zijn voorzien van de legendarische geruite grijs/ rode stof en dakhemel is zwart. De auto werd in de periode 2014-2016 gerenoveerd in Duitsland. De auto is in 2017 in Nederland geïmporteerd, waar de auto één eigenaar heeft gekend. Originele Golf GTI serie 1-auto’s zijn tegenwoordig moeilijk te vinden. De Golf GTI is een legende geworden en de serie 1 heeft wereldwijd de aandacht getrokken van verzamelaars. Deze Golf GTI verkeert in zeer goede staat en de auto rijdt voortreffelijk. Alle originele GTI-details zijn aanwezig; de rode lijn rond de grille, de GTI-badges, de speciale tweedelige voorspoiler, de wielkastverbreders, de speciale stoelen, het speciale stuur en de speciale GTI-schakelknop in de vorm van een golfbal! Verder is deze Golf GTI uitgerust met de originele stalen velgen met Michelin-banden. Een fraai exemplaar en een geweldige rijdersauto!

Onze prijs € 23.500,-
Bouwjaar 1979

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Via Flaminia Classic & Trails Of Afrika 2020

* Via Flaminia Classic   Wij houden van Italië, en wij houden van klassieke auto's. Daarom zijn wij in 2005 gestart met het organiseren van oldtimerrally's. En vanaf dat moment zijn wij elk jaar naar Italië geweest, het land en de mensen van wie we zoveel houden.   In september gaan wij naar de streek, die zo beroemd is vanwege de Mille Miglia; Midden-Italië. De rally start in de buurt van Siena en wij steken de Apennijnen meerdere keren over om te eindigen in de buurt van Rome.   Wij verblijven veelal in historische dorpen en kastelen. Het rally werk is niet al te serieus. Het gaat om het genieten van het mooie dat het leven in Italië te bieden heeft.   Indien u dit wenst, brengen wij uw auto per vrachtwagen naar het dichtstbijzijnde vliegveld. Kijk hier voor meer informatie. ............................................................................................................................................................................................................................................................................................   *The Trials of Afrika   Een rally speciaal voor vooroorlogse auto's door zuidelijk Afrika. We rijden over de mooiste wegen van de Westkaap; een aantal echt geweldige bergpassen voordat wij aankomen bij de weelderige en beroemde wijngebieden. Rijdend naar Namibië wordt het landschap steeds meer dor en uiteindelijk wordt het spectaculair, een geheel andere wereld. We laten onze auto's achter in Walvis Bay en vliegen naar Botswana voor enkele dagen safari. De finish is in het Royal Livingstone Hotel met uitzicht over de Victoria Watervallen. Klik hier voor meer informatie.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.