De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Studebaker President Eight Model 80, 1931

Bouwjaar1931
Motor:8 cilinder lijnmotor

Studebaker President Eight Model 80, jaar 1931. Chassisnummer: 703119X. Kleur groen gecombineerd met een grijs stoffen interieur. Deze indrukwekkende Studebaker Eight uit 1931 werd in het jaar 2000 uitvoerig en prachtig gerestaureerd in Duitsland. De auto verkeert in excellente tot sublieme staat en de auto rijdt voortreffelijk! De enorme 5.1-liter ‘straight-8’ motor levert een gezonde 100 pk en loopt extreem soepel. Gekoppeld aan een prachtige handgeschakelde 3-versnellingsbak met ‘vrijloop’, is de rijervaring voor de bestuurder en zijn passagiers uiterst comfortabel. Deze Studebaker Model 80 toont alle originele details, prachtig chroomwerk, uitstekend lakwerk met slechts zeer lichte sporen van patina na 18 jaar geleden te zijn aangebracht. Deze fraaie Studebaker President Eight wordt compleet geleverd met de originele verkoopbrochure en gebruikershandleiding, ook aanwezig is een oude Duits ‘Wert Gutachten’. Dit is een geweldige automobiel uit de ‘Golden Thirties’, een verzamelobject en een schitterende auto om deel te nemen aan historische evenementen!

Onze prijs € 37.500,-
Bouwjaar 1931

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Traditionele open huis dagen Altena

Op Donderdag 27 & Vrijdag 28 December bent u van harte welkom bij ons tijdens de traditionele open huis dagen. De showroom krijgt weer een metamorfose om u in ongedwongen sfeer te laten genieten van diverse prachtige blinkende klassiekers. Zeker de werkplaats is een kijkje waard. Er zijn verschillende auto's voor reparatie, restauratie en onderhoud. Tevens interessant zijn de prewars en klassieke rally auto's.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.