De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

SingerNine, 1933

Verkocht
Bouwjaar1933
Motor4 cilinder lijnmotor
Carburateurs:2 x Zenith/Solex
Cilinderinhoud:972 cc
Vermogen:35 pk. bij 4500 rpm
Topsnelheid:ca. 100 km/u.
Versnellingsbak:4 handgeschakeld
Remmen:hydraulisch, trommelremmen rondom

Singer Nine Sports, bouwjaar 1933. Chassis nummer 49516. Kleur rood met een zwart interieur en een zwarte cabriolet kap. Deze prachtige en schaarse Singer verkeert in zeer goede staat en de auto toont vele prachtige originele details. Deze Singer Nine Sports is voorzien van een ‘4 seater tourer’ carrossie met prachtige lijnvoering.

De Singer Nine viercilindermotor met hoogliggende nokkenas is een klein juweeltje dat in de jaren 1930 zeer gewaardeerd werd door sportieve rijders. De overige techniek van de Nine Sports is voor die tijd ook fraai; een verlaagd chassis t.o.v. de standaard Nine, een vierversnellingsbak met ‘remote’ vloerschakeling zoals wij tegenwoordig gewend zijn, hydraulische remmen en twee carburateurs. Een prachtige ‘vintage’ automobiel om mee deel te nemen aan pre-war (rally) evenementen.

Onze prijs Verkocht
Bouwjaar 1933

Blog

Traditionele open huis dagen Altena

Op Donderdag 27 & Vrijdag 28 December bent u van harte welkom bij ons tijdens de traditionele open huis dagen. De showroom krijgt weer een metamorfose om u in ongedwongen sfeer te laten genieten van diverse prachtige blinkende klassiekers. Zeker de werkplaats is een kijkje waard. Er zijn verschillende auto's voor reparatie, restauratie en onderhoud. Tevens interessant zijn de prewars en klassieke rally auto's.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.