De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

MGB, 1969

Verkocht
Bouwjaar1969
Motor:4 cilinder motor
cilinderinhoud:1798 cc.
vermogen:95 pk. bij 5400 tpm.
topsnelheid:172 km/u.
versnellingsbak:4, handgeschakeld
gewicht:935 kg.

De MGB was de eerste MG met een zelfdragende carrosserie. De MGB roadster werd gebouwd tussen 1962 en 1980. De vroegere modellen zijn te herkennen aan de chroom bumpers. De latere modellen werden onder invloed van de Amerikaanse regelgevingen op het gebied van veiligheid voorzien van kunststof exemplaren.

Deze prachtige rode MGB met zwart interieur en chromen bumpers is eind jaren negentig geïmporteerd uit Amerika en daarna in Nederland gerestaureerd. De MGB is sinds 1997 in het bezit geweest van één en dezelfde eigenaar. De MGB is nog voorzien van de originele radio en heeft een prachtig lederen interieur.  Deze MGB is in onderhoud geweest bij Altena Classic Service en is voorzien van een RVS uitlaat, tonneau en staat op verchroomde spaakwielen!

Onze prijs Verkocht
Bouwjaar 1969

Blog

Traditionele open huis dagen Altena

Op Donderdag 27 & Vrijdag 28 December bent u van harte welkom bij ons tijdens de traditionele open huis dagen. De showroom krijgt weer een metamorfose om u in ongedwongen sfeer te laten genieten van diverse prachtige blinkende klassiekers. Zeker de werkplaats is een kijkje waard. Er zijn verschillende auto's voor reparatie, restauratie en onderhoud. Tevens interessant zijn de prewars en klassieke rally auto's.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.