De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

MGMidget, 1979

Verkocht
Bouwjaar1979
Motor:Viercilindermotor
Cilinderinhoud:1493 cc.
Topsnelheid:ca. 160 km/u.
Versnellingsbak:4 versnellingen, handgeschakeld
Vermogen:65 pk.
Gewicht:910 kg.

MG Midget 1500 (Mk IV), bouwjaar 1979. Chassis nummer: GAN6UL2223XXX. Kleur donkergroen, bijna zwart. Zwart vinyl interieur met zwart tapijt. Beige soft top en hood cover.

Deze leuke MG Midget verkeert in zeer goede tot excellente staat en de auto rijdt voortreffelijk. Dit is een ideale klassieker om kennis te maken met het open Engelse rijgevoel!

De MG Midget biedt veel ruimte en heeft een functionele kofferbak. De sot top is eenvoudig op- en neer te klappen. Deze MG is goed onderhouden. De auto is uitgerust met chroom spaakwielen, een chroom kofferrek, een verchroomd kleppendeksel en een fraai klassiek sportstuur.

Onze prijs Verkocht
Bouwjaar 1979

Blog

Traditionele open huis dagen Altena

Op Donderdag 27 & Vrijdag 28 December bent u van harte welkom bij ons tijdens de traditionele open huis dagen. De showroom krijgt weer een metamorfose om u in ongedwongen sfeer te laten genieten van diverse prachtige blinkende klassiekers. Zeker de werkplaats is een kijkje waard. Er zijn verschillende auto's voor reparatie, restauratie en onderhoud. Tevens interessant zijn de prewars en klassieke rally auto's.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.