De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

MGB Roadster, 1972

Bouwjaar1972
Motor:Vier cilinder motor

MG MGB roadster, jaar 1972. Chassisnummer GHN5UC2648XX, motornummer 18V584Z-L52XX. Kleur rood met een zwartleren interieur en zwart tapijt. Zwarte soft-top en tonneau-cover. Deze prachtige MGB roadster is in 1994 door Altena Classic Service uit de VS geïmporteerd. Na aankomst in Nederland is de auto volledig en ‘body-off’ gerestaureerd en gereviseerd door Altena Classic Service in opdracht van de eigenaar. Een fotoreportage van de restauratie is aanwezig. De restauratie was een zeer grondige klus, kosten noch moeite zijn gespaard! In 1996 is de auto geregistreerd bij de RDW. De MG heeft sindsdien slechts één eigenaar gekend! Deze fraaie MGB roadster verkeert in sublieme staat en de auto rijdt perfect! De auto is voorzien van verchroomde ‘bolt-on’ spaakwielen en Vredestein Classic Sprint banden. Deze fantastische MG MGB roadster is klaar voor een onvergetelijke zomer!

Onze prijs € 21.500,-
Bouwjaar 1972

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Traditionele open huis dagen Altena

Op Donderdag 27 & Vrijdag 28 December bent u van harte welkom bij ons tijdens de traditionele open huis dagen. De showroom krijgt weer een metamorfose om u in ongedwongen sfeer te laten genieten van diverse prachtige blinkende klassiekers. Zeker de werkplaats is een kijkje waard. Er zijn verschillende auto's voor reparatie, restauratie en onderhoud. Tevens interessant zijn de prewars en klassieke rally auto's.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.