De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

MG B GT, 1970

Bouwjaar1970
Motor:Vier cilinder motor

MG MGB GT, jaar 1970. Chassisnummer GHD5UA21763XX, motornummer 18G-WE-H 435XX. Kleur British Racing Green met een zwartleren interieur. Deze prachtige MGB GT werd in het verleden prachtig gerestaureerd door het gerenommeerde restauratiebedrijf Piet Mozes Restauraties in Heerenveen. Werkelijk alles werd gerestaureerd en/ of vernieuwd. De carrosserie is gerestaureerd vanaf het blanke metaal, de passing van de plaatdelen is werkelijk perfect. De carrosserie kreeg een epoxy-basislaag en werd van binnen en van buiten afgewerkt met een eersteklas laksysteem. De holle ruimtes van de carrosserie werden behandeld met Dinitrol. Natuurlijk zijn de motor, versnellingsbak en achteras gereviseerd. De motor is naar ‘fast-road’-specificaties getuned. Deze bijzonder fraaie MGB GT is uitgerust met: overdrive, speciale klassieke sportstoelen met hoofdsteunen, zilver gelakte spaakwielen met verchroomde wielmoeren, stopwatches voor historische (toer/ rally) evenementen en een MotoLita-stuur met een met leer beklede rand. Deze MGB GT verkeert in sublieme topstaat en de auto rijdt perfect. De auto is uitstekend gedocumenteerd, historie en (service) facturen zijn aanwezig. Een MGB GT laten restaureren naar deze hoge normen is een dure aangelegenheid… Dit is uw kans om een prachtig gerestaureerde MGB GT van topkwaliteit te kopen!

Onze prijs € 21.000,-
Bouwjaar 1970

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Traditionele open huis dagen Altena

Op Donderdag 27 & Vrijdag 28 December bent u van harte welkom bij ons tijdens de traditionele open huis dagen. De showroom krijgt weer een metamorfose om u in ongedwongen sfeer te laten genieten van diverse prachtige blinkende klassiekers. Zeker de werkplaats is een kijkje waard. Er zijn verschillende auto's voor reparatie, restauratie en onderhoud. Tevens interessant zijn de prewars en klassieke rally auto's.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.