De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

MGB, 1968

Bouwjaar1968
Motor:Vier cilinder motor

MG MGB roadster, jaar 1968. Kleur British Racing Green met een zwartleren interieur. Zwarte soft-top en hood-cover. Deze prachtige MGB roadster werd in 1991 op Nederlands kenteken gezet. De huidige eigenaar kocht de auto bij Altena Classic Service in 1995 – 27 jaar geleden! Recentelijk heeft de auto groot onderhoud en verbeteringen ondergaan ter waarde van € 4700, — (factuur met beschrijving werkzaamheden aanwezig)! De auto verkeert dan ook in excellente staat en deze MGB rijdt voortreffelijk! Door de jaren heen heeft de dochter van de eigenaar aan verschillende (toer) rally’s deelgenomen met de MGB, zelfs de befaamde Tulpen Rally werd met veel plezier en probleemloos bedwongen. De MGB is uitgerust met chroom spaakwielen, chroom ‘knock-off’ wielmoeren, een chroom kofferrek en OVERDRIVE! Deze prachtige MGB roadster staat klaar voor nieuwe avonturen!

 

Onze prijs € 22.500,-
Bouwjaar 1968

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Interclassics Maastricht

We hebben een succesvolle beurs in Maastricht achter de rug. Een aantal auto's van onze collectie vond een nieuwe eigenaar, hiernaast hebben we veel nieuwe contacten op gedaan!
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.