De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Lagonda 3 ½ litre T-type Tourer, 1933

Bouwjaar1933
Motor:zescilinder lijnmotor

Lagonda 3½ liter T-Type Tourer, jaar 1933. Chassisnummer Z1022X. Kleur zwart met een bordeauxrood leren interieur en bordeauxrood tapijt. Zwarte canvas kap en ‘hood-cover’. Deze magnifieke Lagonda begon zijn leven als een 3-Litre saloon. In de jaren 1997 – 1999 werd de auto naar de hoogste normen volledig gerestaureerd door een Britse merkspecialist. De saloon carrosserie werd hierbij vervangen door een prachtige met vinyl beklede “Weyman” T-Type Tourer-carrosserie, ook werden er fraaie ‘helmvormige’ spatborden aangebracht. De 3 Liter motor werd vervangen door een krachtigere en volledig gereviseerde 3½ liter Lagonda-motor. Deze motor is bijna identiek aan zijn 3-liter voorganger. Volgens de Engelse Lagonda club is deze motor uit 1935 met motornummer 35Z183X de laatste die ooit gebouwd is. Er zijn slechts 83 exemplaren van deze zescilinder-lijnmotor gebouwd. Deze fantastische en zeldzame “pre-war” automobiel verkeert in excellente staat en de auto rijdt voortreffelijk. De auto toont veel bijzonder fraaie details en het volledig uitgeruste houten dashboard is een genot om naar te kijken. Dit is een zeldzame en zeer begeerlijke Lagonda!

Onze prijs Op aanvraag
Bouwjaar 1933

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Traditionele open huis dagen Altena

Op Donderdag 27 & Vrijdag 28 December bent u van harte welkom bij ons tijdens de traditionele open huis dagen. De showroom krijgt weer een metamorfose om u in ongedwongen sfeer te laten genieten van diverse prachtige blinkende klassiekers. Zeker de werkplaats is een kijkje waard. Er zijn verschillende auto's voor reparatie, restauratie en onderhoud. Tevens interessant zijn de prewars en klassieke rally auto's.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.