De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

JaguarXK 150 3.8 FHC, 1961

Bouwjaar1961
Motor:zes cilinder lijnmotor

Jaguar XK 150 3.8 Litre FHC, jaar 1961. Chassisnummer S847057XX, motor nummer VA2218-X, carosserienummer J1142X, versnellingsbaknummer JLS 46734 XX – MATCHING NUMBERS. Kleur British Racing Green met een beige leren interieur en beige tapijt. Deze fraaie Jaguar XK 150 Fixed Head Coupe (FHC) werd in het jaar 1992 in Nederland geïmporteerd; de auto is sindsdien in handen geweest van één eigenaar! Het betreft een originele en gewilde 3.8 liter uitvoering met handgeschakelde versnellingsbak. Deze Jaguar XK 150 verkeert in zeer goede conditie met enige lichte gebruikssporen. De automobiel werd in het verleden gerestaureerd, een fotoreportage van de restauratie is aanwezig. De auto is uitgerust met chroom spaakwielen en een vierspaaks stuurwiel met houten rand. Bijzonder is de aanwezigheid van de originele boeken zoals de handleiding en het onderhoud/ service boek. Een geweldige rijdersauto!

Onze prijs € 92.500,-
Bouwjaar 1961

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Via Flaminia Classic & Trails Of Afrika 2020

* Via Flaminia Classic   Wij houden van Italië, en wij houden van klassieke auto's. Daarom zijn wij in 2005 gestart met het organiseren van oldtimerrally's. En vanaf dat moment zijn wij elk jaar naar Italië geweest, het land en de mensen van wie we zoveel houden.   In september gaan wij naar de streek, die zo beroemd is vanwege de Mille Miglia; Midden-Italië. De rally start in de buurt van Siena en wij steken de Apennijnen meerdere keren over om te eindigen in de buurt van Rome.   Wij verblijven veelal in historische dorpen en kastelen. Het rally werk is niet al te serieus. Het gaat om het genieten van het mooie dat het leven in Italië te bieden heeft.   Indien u dit wenst, brengen wij uw auto per vrachtwagen naar het dichtstbijzijnde vliegveld. Kijk hier voor meer informatie. ............................................................................................................................................................................................................................................................................................   *The Trials of Afrika   Een rally speciaal voor vooroorlogse auto's door zuidelijk Afrika. We rijden over de mooiste wegen van de Westkaap; een aantal echt geweldige bergpassen voordat wij aankomen bij de weelderige en beroemde wijngebieden. Rijdend naar Namibië wordt het landschap steeds meer dor en uiteindelijk wordt het spectaculair, een geheel andere wereld. We laten onze auto's achter in Walvis Bay en vliegen naar Botswana voor enkele dagen safari. De finish is in het Royal Livingstone Hotel met uitzicht over de Victoria Watervallen. Klik hier voor meer informatie.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.