De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

JaguarXK 140 Roadster, 1956

Bouwjaar1956
Motor:zes cilinder lijnmotor

Jaguar XK 140 OTS (roadster), jaar 1956. Kleur ‘Maroon red’ met een lichtbeige lederen interieur en lichtbeige tapijt. Deze oogstrelend fraaie Jaguar werd uitvoerig en professioneel ‘body off’ gerestaureerd. Uiteraard werden ook de motor, versnellingsbak en overdrive gereviseerd. De kabelboom werd vernieuwd en het chroom naar perfectie gebracht. Deze prachtige XK 140 roadster verkeert in concoursstaat! De automobiel toont prachtige originele details. Deze XK 140 OTS is uitgerust met overdrive, een verstelbaar stuur, chroom spaakwielen, een zwarte mohair soft top met glazen achterruit, een zwarte mohair tonneau cover, een RVS uitlaat en een aluminium benzinetank. Dit is een TOP-exemplaar en de auto rijdt absoluut perfect!

Onze prijs Op aanvraag
Bouwjaar 1956

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Parijs - Amsterdam Rally

Hierbij een sfeerimpressie van de rally Parijs- Amsterdam. We hebben een fantastische week gehad. Ons team heeft de service verleend aan alle circa 80 equipes!
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.