De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

JaguarXK 140 FHC, 1958

Bouwjaar1958
MotorZes cilinder lijnmotor

Jaguar XK 140 3.4 Liter SE FHC, Jaar 1956. Chassisnummer: A81545X BW, motornummer: G7351 X, originele levering met Special Equipment-pakket (SE) en een automatische versnellingsbak. ‘Matching Numbers’ en kleuren! Een Heritage certificaat om dit te bevestigen is aanwezig. Kleur Birch Grey met een roodleren interieur en rood tapijt. Deze prachtige Jaguar XK 140 werd nieuw verkocht in Oklahoma, USA. De auto werd in 1992 in Nederland geïmporteerd. Het chassis, de carrosserie, het interieur en het onderstel werden in Nederland volledig en perfect ‘body-off’ gerestaureerd. De carrosserie is met epoxy gecoat en het strakmaken is gedaan met zo weinig mogelijke ‘filler’. Werkelijk elk onderdeel is onderhanden genomen. De zescilinder XK-motor werd naar Engeland gestuurd om te worden gereviseerd door de firma Forward Engineering (Paul Jaye en Ron Beaty). De Jaguar is nog altijd beeldschoon; deze XK 140 FHC verkeert in excellente tot sublieme staat! De auto rijdt voortreffelijk en de automatische Borg-Warner 3-versnellingsbak schakelt soepel en precies. De auto beschikt over een prachtige klassieke radio met chroom frontje, chroom spaakwielen met roestvrijstalen spaken en Lucas-vérstralers aan de voorkant. Dit is een zeer zeldzame (unieke?) Jaguar XK 140 FHC met SE-pakket en een automatische versnellingsbak. Een geweldig exemplaar!

Onze prijs € 99.500,-
Bouwjaar 1958

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Traditionele open huis dagen Altena

Op Donderdag 27 & Vrijdag 28 December bent u van harte welkom bij ons tijdens de traditionele open huis dagen. De showroom krijgt weer een metamorfose om u in ongedwongen sfeer te laten genieten van diverse prachtige blinkende klassiekers. Zeker de werkplaats is een kijkje waard. Er zijn verschillende auto's voor reparatie, restauratie en onderhoud. Tevens interessant zijn de prewars en klassieke rally auto's.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.