De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

JaguarMK II, 1966

Verkocht
Bouwjaar1966
Motor:zes cilinder lijnmotor
Cilinderinhoud:3781 cc.
Versnellingen:3, automatisch

Jaguar Mk II 3.8 Liter, bouwjaar 1966. Kleur Primrose geel met een zwart lederen interieur.

Deze prachtige Jaguar verkeert in excellente staat en de auto rijdt perfect. De Jaguar onderging diverse deelrestauraties die zeer netjes zijn uitgevoerd. De motor en de versnellingsbak werden gereviseerd. De carrosserie werd onder handen genomen en van nieuwe lak voorzien. Het interieur werd prachtig nieuw bekleed met zwart leer. Het prachtig gelakte houtwerk geeft de Mk II een chique en warm cachet.

Rond de eeuwwisseling is de auto geheel opnieuw gespoten en is de interieurbekleding, waaronder hemel, tapijt, lederen stoelen en bank opnieuw bekleed. Het houtwerk is in Engeland geheel gerestaureerd. De spaakwielen hebben roestvrijstalen spaken en chromen randen. In 2007 zijn de chromen delen van de auto vernieuwd. In 2011 is de versnellingsbak gereviseerd.

Deze fraaie Jaguar Mk II is uitgerust met de krachtige 3.8 liter zescilinder XK motor, een soepel schakelende automatische versnellingsbak, chroom spaakwielen met ‘knock off’ vleugelmoeren, stuurbekrachtiging en een klassieke radio. Verder toont de auto prachtige details zoals de originele ‘spats’ over de achterwielen, de ‘leaping cat’ op de motorkap en de extra lampen aan de voorzijde.

Onze prijs Verkocht
Bouwjaar 1966

Blog

Rally ervaring te koop bij Altena

Binnenkort komen op onze website 2 klassiekers te koop beide met veel rally ervaring! Een Mercedes 280 SL handgeschakelde versie, de Mercedes heeft van 2011 t/m 2017 deel genomen aan de Tupen Rallye. En een Porsche 911S uit 1970 ook deze Porsche heeft veel rally ervaring, en de Tulpen Rallye gewonnen in 2010!
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.