De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Jaguar MK I Rally, 1958

Bouwjaar1958
Motor: Zescilinder lijnmotor

Jaguar Mk I 3.4 liter rally auto, jaar 1958. Chassisnummer 94311X. Kleur donkerblauw gecombineerd met een zwart/ cognac rally interieur. Zwarte stoffen kuipstoelen en cognac tapijt. Deze indrukwekkende Jaguar Mk I werd in het jaar 2012 vanuit BelgiĆ« naar Nederland geĆ«xporteerd. In de jaren 2012 – 2014 werd de auto gestript, gerestaureerd, gereviseerd en gemodificeerd/ geprepareerd om als eersteklas historische rallyauto opgebouwd te worden. Aan elk detail is de grootste aandacht besteed, de arbeidsintensieve bouw heeft meer dan 100.000 euro gekost (!). Een compleet fotoverslag en facturen van de restauratie/ opbouw zijn aanwezig. Deze Jaguar Mk I 3,4-liter rallyauto verkeert in sublieme conditie! De lijst met aanpassingen en verbeteringen is te lang om hier te vermelden, kom deze perfecte rallyauto met uw eigen ogen bekijken. De Jaguar beschikt over een volledige rolkooi, een ORIGINEEL zonnedak (!), EZ elektrische stuurbekrachtiging, een extra aluminium benzinetank, een speciaal elektrisch systeem, speciale en zeer comfortabele rallystoelen, alle rallyinstrumenten, rallylampen en nog veel, veel, veel meer. De rijervaring is indrukwekkend; deze perfect gebouwde Jaguar Mk voelt solide als een rots, het onderstel is sportief en toch comfortabel genoeg, de bediening is snel en precies. Dit is een topkwaliteit historische rallyauto voor de veeleisende langeafstand rallyrijder!

Onze prijs Op aanvraag
Bouwjaar 1958

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Interclassics Maastricht 2020

Zoals u van ons gewent bent starten wij het jaar met de beurs Interclassics in Maastricht. U kunt ons vinden in de Noordhal pal voor de hoofdingang! Wij heten u van harte welkom bij ons op de stand!  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.