De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Datsun 240Z, 1971

Bouwjaar1971
Motor: Zescilinder lijnmotor

Datsun 240Z, jaar 1971. Chassisnummer HLS39-4015X, motornummer L24-05014X. Kleur crème wit (Datsun kleurnummer 904) gecombineerd met een zwart kunstlederen interieur en zwarte vloerbedekking. “Matching Numbers & Colours”! Deze prachtige Datsun 240Z uit de eerste serie werd nieuw verkocht aan een zekere meneer James in Sacramento, Californië, USA. De auto werd in het jaar 2016 naar Nederland verscheept. In de jaren 2016 – 2019 werd de volledig roestvrije Californische auto gestript, gerestaureerd en weer in de originele kleur gelakt. Alle originele puntlassen zijn nog zichtbaar! Een uitgebreid fotoverslag van de uitgevoerde werkzaamheden is aanwezig. De motor en de versnellingsbak zijn geïnspecteerd. Deze bevonden zich in uitstekende conditie waardoor revisie niet nodig was. Alle mechanische delen werden geïnspecteerd, gerestaureerd/ geserviced en de carburateurs zijn gereviseerd. De auto ziet er van binnen en van buiten uit als nieuw, inclusief de onderkant! Deze fantastische Datsun 240Z verkeert in sublieme topstaat (concours). De auto wordt geleverd met een volledig gedocumenteerde (service) geschiedenis vanaf DAG 1! Twee ordners bevatten alle originele (instructie) boekjes, garantiekaart, garantiepas, radio (instructie) boekje, service/ restauratie facturen, historische documenten en de fotoreportage van de restauratie. De Amerikaanse titel is nog steeds aanwezig. Deze prachtige Datsun 240Z is voorzien van de originele AM-radio en prachtige 14-inch Z-lichtmetalen velgen met 195/70 14-banden. Dit is een schaars topexemplaar!

Onze prijs € 42.500,-
Bouwjaar 1971

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Via Flaminia Classic & Trails Of Afrika 2020

* Via Flaminia Classic   Wij houden van Italië, en wij houden van klassieke auto's. Daarom zijn wij in 2005 gestart met het organiseren van oldtimerrally's. En vanaf dat moment zijn wij elk jaar naar Italië geweest, het land en de mensen van wie we zoveel houden.   In september gaan wij naar de streek, die zo beroemd is vanwege de Mille Miglia; Midden-Italië. De rally start in de buurt van Siena en wij steken de Apennijnen meerdere keren over om te eindigen in de buurt van Rome.   Wij verblijven veelal in historische dorpen en kastelen. Het rally werk is niet al te serieus. Het gaat om het genieten van het mooie dat het leven in Italië te bieden heeft.   Indien u dit wenst, brengen wij uw auto per vrachtwagen naar het dichtstbijzijnde vliegveld. Kijk hier voor meer informatie. ............................................................................................................................................................................................................................................................................................   *The Trials of Afrika   Een rally speciaal voor vooroorlogse auto's door zuidelijk Afrika. We rijden over de mooiste wegen van de Westkaap; een aantal echt geweldige bergpassen voordat wij aankomen bij de weelderige en beroemde wijngebieden. Rijdend naar Namibië wordt het landschap steeds meer dor en uiteindelijk wordt het spectaculair, een geheel andere wereld. We laten onze auto's achter in Walvis Bay en vliegen naar Botswana voor enkele dagen safari. De finish is in het Royal Livingstone Hotel met uitzicht over de Victoria Watervallen. Klik hier voor meer informatie.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.