De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Austin Healey100/4, 1955

Bouwjaar1955
Motor:Vier cilinder motor

Austin Healey 100/4 (BN1), jaar 1955. Kleur Ice-Blue metallic gecombineerd met een donkerblauw leren interieur en blauw tapijt. Donkerblauwe soft-top, side-screens en tonneau cover. Deze prachtige Austin Healey 100/4 werd nieuw verkocht in de USA. De Healey werd in 1994 vanuit Californië naar Nederland geëxporteerd. Na aankomst in Nederland werd de auto uitgebreid gerestaureerd. Deze fraaie Healey is zeer goed gedocumenteerd met historie en met documenten die inzicht geven in al het uitgevoerde werk en onderhoud. Deze ‘Big Healey’ verkeert in zeer goede en mooie staat en de auto rijdt geweldig! De Healey 100 van het BN1-type beschikt over een handgeschakelde versnellingsbak met 3 versnellingen en overdrive. Dit bijzonder fraaie exemplaar is voorzien van verschillende upgrades en aanpassingen: verbeterde remmen, Denis Welsh-motoronderdelen, louvres in de motorkap, extra lampen aan de voorzijde, Brooklands ‘aero’ race-ruitjes en een zij-uitlaat. Deze geweldige Austin Healey 100/4 is klaar voor vele nieuwe avonturen in de handen van een nieuwe trotse eigenaar!

Onze prijs € 62.500,-
Bouwjaar 1955

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Traditionele open huis dagen Altena

Op Donderdag 27 & Vrijdag 28 December bent u van harte welkom bij ons tijdens de traditionele open huis dagen. De showroom krijgt weer een metamorfose om u in ongedwongen sfeer te laten genieten van diverse prachtige blinkende klassiekers. Zeker de werkplaats is een kijkje waard. Er zijn verschillende auto's voor reparatie, restauratie en onderhoud. Tevens interessant zijn de prewars en klassieke rally auto's.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.