De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Austin Healey 100/4, 1954

Bouwjaar1954
Motor: Vier cilinder motor

Austin Healey 100/4 BN1, jaar 1954. Chassisnummer BN1L1519XX. Kleur rood met een roodleren interieur, zwart dashboard en rood tapijt. Zijruiten met rode omkadering, een rode soft-top en tonneau-cover. Dit is een prachtige vroege Austin Healey 100, het eerste model van de legendarische ‘Big Healeys’! Deze Austin Healey werd een paar decennia geleden uitgebreid en body-off gerestaureerd en gereviseerd in Denemarken. Een fotoreportage van de restauratie en de herbouw is aanwezig evenals een Heritage certificaat. De auto verkeert in een zeer goede staat en de auto vertoont lichte sporen van gebruik en leeftijd (patina). De carrosserie toont een fraaie passing van de plaatwerkdelen. Tijdens de restauratie/ revisie is de auto aangepast aan naar ‘Le Mans’ specificaties. Deze fraaie ‘Big Healey’ is uitgerust met speciale koplampen, een cold-air-box aan de carburateurs, een speciale cilinderkop, een motorkap met ‘louvres’, een leren riem over de motorkap, Lucas SLR700 vérstralers aan de voorzijde, een zijuitlaat, enzovoort. De auto rijdt en klinkt indrukwekkend – zoals het een rasechte Britse sportwagen betaamt!

Onze prijs € 69.500,-
Bouwjaar 1954

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Nuvolari & Adriatic Rally 2019

Team Altena heeft drukke weken. We hebben de technische service gedaan bij de Nuvolari 2019 met onze Bentley 8 Litre. Ook volgen we alles op voet van de 3 Mercedessen die wij hebben geprepareerd voor de Adriatic rally.                                
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.