De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

AlvisSpeed20 SA, 1933

Verkocht
Bouwjaar1933
Motor:6-cilinder lijnmotor
Cilinderinhoud:2511cc

Prachtige Alvis Speed20 SA met een patina zoals de ware liefhebber van originele auto’s dat graag ziet. De historie van deze auto is bekend en uitgebreid gedocumenteerd. Zelfs foto’s van de trotse eerste eigenaar ontbreken niet !

Het oorspronkelijke Engelse kenteken AJJ585 is zoals men dat zegt: “well known” in de kring van Alvis liefhebbers. De techniek is altijd met zorg en door vakmensen onderhouden . Onlangs is de 3.5 liter 6-cilinder motor gereviseerd. Deze levert bijpassende prestaties.

Het mooi gelijnde koetswerk is afkomstig van carrosseriebouwer Van den Plas, destijds een van de top carrossiers. De auto is in een zeldzaam perfecte balans qua uitstraling en gebruikssporen. Het lijkt net of deze Alvis 60 jaar geleden is weggezet en nu weer tevoorschijn is gekomen. Een zeldzaamheid!

Onze prijs Verkocht
Bouwjaar 1933

Blog

Traditionele open huis dagen Altena

Op Donderdag 27 & Vrijdag 28 December bent u van harte welkom bij ons tijdens de traditionele open huis dagen. De showroom krijgt weer een metamorfose om u in ongedwongen sfeer te laten genieten van diverse prachtige blinkende klassiekers. Zeker de werkplaats is een kijkje waard. Er zijn verschillende auto's voor reparatie, restauratie en onderhoud. Tevens interessant zijn de prewars en klassieke rally auto's.  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.