De Vaart 23
7784 DK ,Gramsbergen (Ane, NL)
+31 524 - 561 122
Altena Classic Service

Alvis Crested Eagle Special, 1935

Bouwjaar1935
Motor: Zescilinder lijnmotor

Alvis Crested Eagle Special, jaar 1938. Chassisnummer 1326X. Kleur donkerrood gecombineerd met een zwartleren interieur en zwart tapijt. Zwarte soft-top en tonneau-cover. Deze prachtige Alvis Special werd in de jaren 2012 – 2013 gebouwd op een Alvis Crested Eagle-chassis uit 1938. Het werk werd uitgevoerd door een gerenommeerde Nederlandse specialist op het gebied van vooroorlogse carrosserieën. De mechanische delen werden grondig gereviseerd en de 2,7-liter zescilindermotor werd gereviseerd door het gerenommeerde bedrijf van van Giersbergen. Kosten noch moeite werden gespaard om een fantastische Alvis-special te bouwen. Een volledige fotoreportage van de restauratie is aanwezig, evenals facturen. Deze prachtige Alvis Special verkeert in sublieme conditie. De auto heeft deelgenomen aan verschillende historische evenementen zoals de Alzheimer Rally en de Tulpen Rallye. De auto is bekend bij Altena Classic Service sinds de voltooiing in 2013. Sindsdien is de auto perfect onderhouden bij Altena Classic Service. Deze fantastische Alvis Silver Eagle Special rijdt en stuurt voortreffelijk; een geweldige ‘pre-war’ ervaring! Deze Alvis Silver Crested Eagle special is geschikt voor lange bestuurders!

Onze prijs Op aanvraag
Bouwjaar 1935

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend aanvullende informatie over deze klassieker te ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Contact opnemen
+31 524 - 561 122

Blog

Interclassics Maastricht 2020

Zoals u van ons gewent bent starten wij het jaar met de beurs Interclassics in Maastricht. U kunt ons vinden in de Noordhal pal voor de hoofdingang! Wij heten u van harte welkom bij ons op de stand!  
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.